FLOW

Lev i frihedJa tak! Jeg vil være medlem

Online medlemsklub for dig, der ønsker at leve i frihed  

Sundhed, succes og frihed

Dette er essensen af FLOW.

  

Som medlem får du konkrete redskaber til at aktivere dine selvhelbredelsesmekanismer og til at løfte dit sundheds- og energiniveau, så du kan skabe velvære i krop og sind - og generelt i dit liv - og du får redskaber til at skabe og drive din drømmevirksomhed.

Du er din forretnings største aktiv, dit personlige velvære er fundamentet for kreativitet, klarhed og handlekraft. Herfra driver du din forretning mod den succes, du drømmer om.

Mine metoder løfter hele dig. De er holistiske, naturlige og spirituelle - og uden skadelige bivirkninger. 

(Du behøver ikke have din egen forretning for at være medlem, men du har et ønske om at tage lederskab over dit eget liv - din sundhed, din hverdag og din frihed)

 

 

Klubben er et energetisk felt for dyb transformation

At leve i frihed er at leve i overensstemmelse med, hvem du dybest set er. 

Sundhed, glæde og succes er biprodukter af at leve herfra - at leve i flow.

Jeg holder feltet af FLOW og viser dig dine muligheder.

Du træffer selv dine valg og går vejen.

Du går på din vej sammen med en gruppe ligesindede.

  

Indhold

Hver måned har vi fokus på et nyt tema.

Fire onsdage om måneden vil der være nyt indhold.

Der vil skiftevis være et oplæg fra mig, en gruppe-Q&A og en healing og kanalisering af månedens energi.

Al materialet ligger i et online univers i Simplero, som du får adgang til.

Derudover får du også adgang til et fantastisk Facebook-community, hvor du kan sparre med andre og med mig.

Du betaler medlemskontingent hver måned og har adgang til al materialet, så længe du er medlem.

 

Oplæg og inspiration

- Bring frihed og flow ind i dit liv

Hvert oplæg omhandler et specifikt tema, og hvordan vi skaber FLOW der.

Jeg deler viden, erfaring og kommer med helt konkrete råd. Alt sammen for at inspirere til, hvordan du kan opnå større grad af sundhed, glæde og succes i alle aspekter af dit liv. 

Oplæggene vil være lydfiler, som jeg lægger op i vores medlemsunivers. Af og til vil oplægget være en Facebook-live, hvor du kan se med live. Efter sessionen bliver videoen lagt op i medlemsuniverset, hvor du kan gense den.

Du kan genhøre/se månedens oplæg, så længe du er medlem.

Gruppe Q&A

- Få hjælp og svar på spørgsmål

Spørgetimer, hvor du kan stille mig spørgsmål og få hjælp til netop din situation.

Jeg giver dig specifikke svar og råd til, hvordan du kan  løfte dit sundheds- og energiniveau og opnå dine drømme.

Sessionerne foregår online over Zoom.

Du skal deltage live for at stille spørgsmål.

Audiodelen optages og lægges efterfølgende op i vores onlineunivers som lydfil, så du kan genhøre svaret til dit spørgsmål. Optagelsen fjernes igen i slutningen af den pågældende måned, så der ikke ligger optagelser af eventuelle tidligere medlemmer.

Månedens healing og kanalisering

- Tap ind i månedens energifelt

Som medlem er du automatisk en del af det energimæssige felt af lethed, sundhed og frihed - FLOW - og du lærer, hvordan du bevidst kan tappe endnu mere ind i dette felt for styrket support i kroppen og i livet generelt.

Hver måned laver jeg en fjernhealing og kanalisering for at støtte energien i feltet - både det fælles gruppefelt og i dit personlige felt.

Healingen bliver enten lagt op som lydfil i vores onlineunivers eller foregår live som en Facebooklive, der efterfølgende lægges op i onlineuniverset.

Du kan genhøre den igen og igen, så længe du er medlem, og på den måde arbejde med tidligere måneders temaer, så længe du ønsker.

Opløftende community

- Lukket Facebookgruppe med den gruppe af venner, som du har savnet

Du bliver medlem af et fantastisk community af mennesker, der alle er dedikeret til at leve i frihed.

Tonen er positiv og opbakkende, og du kan dele dine sejre og spørge om råd til din proces. 

Jeg er administrator, og jeg holder det energimæssige felt for transformation og healing. Derudover deltager jeg på lige fod med dig og resten af medlemmerne.

Dit og resten af gruppens nærvær skaber synergieffekt, og sammen forstærker vi feltet af frihed og flow, der vil sprede sig til den enkelte og til den kollektive bevidsthed, som vi alle er en del af. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om mig

Jeg har opnået helbredelse for kroniske, invaliderende smerter - smerter, lægerne mente, var for livet - via alternative og spirituelle metoder, som jeg har tillært mig.

Min helbredelsesrejse har gjort mig i stand til at opbygge og drive min drømmeforretning.

Jeg arbejder med præcis det, jeg elsker allermest, inden for de arbejdsrammer, som passer allerbedst til mig. 

Igennem min forretning hjælper jeg selvstændige med at løfte deres sundheds- og energiniveau, så de kan skabe og drive deres drømmevirksomhed. 

Mine kerneord er simplicitet, lethed, frihed.

Det er herudfra, jeg gør alting - i min forretning og mit liv generelt. 

Intention med min forretning er at levere en masse værdi til verden, samtidig med at jeg på en gang går ned i arbejdstid og op i omsætning.


Sundhed, succes og frihed.

Dette er essensen af, hvad jeg hjælper andre med at opnå.

- Og dette er, hvad du får ud af at være medlem af FLOW.

 

 

 

 

 

 

 

 


Klubben åbner officielt 1. maj

Bliv medlem nu til introduktionspris

For kun 500 kr. om måneden er du medlem af feltet af lethed og frihed - flow.

Månedskontingentet vil meget snart stige, men ikke for dig, der køber til introduktionspris nu. Du får medlemsskabet - og dermed adgang til feltet af FLOW - til bare 500 kr pr. måned, så længe du ønsker at være medlem. 

Meld dig til her på siden og modtag en mail med info og links til både vores onlineunivers og til Facebookgruppen (husk at tjekke din spammappe)

Klubben åbner officielt 1. maj, og første oplæg kommer onsdag d. 4. maj.

Du har adgang til al materialet, så længe du er medlem (bortset fra Q&A-optagelserne, der fjernes fra vores onlineunivers fra måned til måned).

 

 

Temaet for maj er INTUITION


 Jo mere du lader dig guide af din intuition, jo sundere, gladere og mere succesfuld er du

 

Intuition er evnen til at hente viden og visdom indefra

 

Alle har en intuition. Det er en del af det at være menneske. Spørgsmålet er, i hvor høj grad du kan mærke din intuition, og hvor meget du lader dig guide af den i dit liv.

 

Tvivl, bekymring, handlingslammelse, udmattelse, depression, angst, smerter osv. er alt sammen tegn på, at du enten ikke kan mærke din intuition, eller at du ikke følger den.

 

Intuition er altafgørende for at kunne leve et liv i frihed, i flow. Om det så handler om frihed i din krop i form af sundhed, energi og velvære, eller det handler om frihed i din hverdag og dit arbejdsliv.

 

Hvis du fx ønsker at helbrede dig selv for kroniske smerter og lidelser, må du have kontakt til din intuition. Du er nødt til at kunne mærke dig selv. Det er derfra du mærker, hvilke forandringer du skal foretage dig for at genoprette balancen.

 

Hvis du ønsker frihed i dit liv generelt, må du bruge din intuition til at guide dig derhen.

Intuition er altafgørende, når vi skal træffe beslutninger og skabe det liv og den succes, som vi drømmer om.

Vi kan ikke trække på intellekt, vaner og tidligere erfaringer, når vi ønsker at skabe noget helt nyt. Der er intuitionen din allerbedste vejviser.


For mig er intuition et helt konkret værktøj, og når jeg mærker min intuition, så er det lige så håndfast, som når jeg fornemmer fysiske ting omkring mig. Sådan har jeg ikke altid haft det. Det er noget, jeg har trænet mig til - og det er noget alle kan træne sig til, for vi er alle født med evnen.

 

Intuition er mit allervigtigste redskab til at holde min krop og mit sind sundt. Det er mit vigtigste redskab til at træffe beslutninger i min virksomhed og liv generelt. Det er via min intuition, jeg vælger mennesker og samarbejdspartnere. Og så er min intuition virkelig vigtig i mit arbejde, når jeg hjælper mine klienter til at opnå de resultater, som de ønsker sig.

 

Derfor er intuition temaet for maj måned.

 

Igennem maj måned får du viden og helt konkrete redskaber til at styrke din intuition. Du vil samtidig være i det energimæssige felt af flow, som jeg sætter intentionen for, og som alle, der er medlem af klubben, er med til at styrke via synergieffekt.

 

Du har allerede AL den viden, du har brug for lige nu. Den ligger inden i dig. I maj måned vil jeg lære dig, hvordan du kan få adgang til denne viden og visdom, så du med klarhed, vished og tillid kan bevæge dig i livet.