Helbred hovedpine - onlinekursus

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant
Order summary
_1263390-kopi

Helbred hovedpine - onlinekursus

Lær, hvordan du kan begynde at helbrede dig selv for vedvarende eller tilbagevendende hovedpine og migræne på 30 dage. 

Under kurset deler jeg min viden og mine erfaringer med dig. Det er viden og erfaring, som jeg har samlet til mig over de sidste 10 år, hvor jeg har behandlet og helbredt hovedpiner. Min erfaring er, at stort set alle kan få det bedre, og mange kan opnå fuld helbredelse, det kræver blot, at man har den rigtige viden, så man kan begynde at foretage den rigtige forandring - forandring mod mere smertefrihed og velvære.

Du lærer om de bagvedliggende årsager til vedvarende eller tilbagevendende hovedpine, og du lærer, hvordan du kan begynde at gå mod bedring og helbredelse via naturlige metoder, der ingen skadelige bivirkninger har. Tværtimod vil metoderne løfte hele dit sundhedsniveau.

Kurset er for dig med vedvarende eller tilbagevendende hovedpine og migræne, som ønsker at tage dit helbred og velbefindende i egen hånd via naturlige metoder uden skadelige bivirkninger. 

Kurset består af videoer, lydfiler og dokumenter. 

Du har adgang til materialet i et år.

/ Rie Sofie


Disclaimer:  Det er din krop, din smerte og din helbredelse - og dine resultater er derfor også 100% dit ansvar.  Har du voldsomme eller længerevarende smerter bør du opsøge læge.
DKK 6,000
Total due DKK 6,000

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.