GRO

 Individuelt homøopatisk forløb til dig og din hjerteforretning


 

 


Skab din drømmeforretning og -hverdag

Måske du allerede er selvstændig, måske du drømmer om at blive det, men endnu ikke har taget skridtet.

Uanset hvor du er i din forretning, hjælper jeg dig med at bevæge dig hen mod et arbejdsliv, hvor du laver præcis, hvad du elsker, bidrager til verden på en måde, som kun du kan, samtidig med at du tjener de penge, du ønsker og arbejder præcis så meget eller så lidt, som du trives ved.

 

Alt hvad du drømmer om, kan du skabe    

Det handler om at se muligheder i stedet for begrænsninger og så begynde at lede din forretning derhen, hvor du ønsker den.

Det er ikke meningen, at du skal tilpasse dig din forretning. Det er DIN forretning, og den kan skabes og formes, præcis så den passer til dig. Jeg hjælper dig med at skabe succes i den form, som du ønsker.

Som selvstændig har du mulighed for at lege, for at manifestere, for at skabe lige hvad du ønsker dig. Du har mulighed for at bidrage med DIG til verden. Dét er den frihed, jeg hjælper dig med at skabe og hvile i i dit arbejdsliv og liv generelt.

 

  

 

 

 

 

Jeg ser dit fulde potentiale og viser dig dine muligheder via

 

  • Virksomhedsforståelse og -strategi
  • Homøopatisk behandling af dig - og dermed din forretning
  • Mentaltræning og sindsro
  • Lederskab og flow
  • Klarfølelse, intuition og healing

photo-1604938814491-c696899ec59b-edited-edited

Virksomhedsforståelse og -strategi  

Sammen lægger vi en konkret forretningsstrategi, som passer præcis til dig og den forretning, du drømmer om, så du kan begynde at gøre dine drømme til virkelighed.

Jeg hjælper dig med at øge pengeflowet samtidig med, at du går ned i arbejdstid ved at niche, skalere dine ydelser og lære at prioritere og tidsstyre.

Jeg hjælper dig med at skabe kvalitetsydelser, som dine drømmekunder vil elske, og markedsføre dem fra hjertet, så du begynder at tiltrække klienter i stedet for at jagte dem.

ALT, hvad du drømmer om, kan du skabe. Jeg hjælper dig med at se muligheder i stedet for begrænsninger

_1274311-edited

Homøopatisk behandling

Du får homøopatisk behandling under forløbet.

Homøopati er naturmedicin - det er ENERGI-medicin - og det har ingen skadelige bivirkninger.

Homøopati kan hjælpe dig med at komme tættere på at udleve dit mest sande selv - om det så handler om en sundere krop, en bedre søvn, et gladere sind, eller om det handler om at udleve dine største drømme.

Homøopati hjælper dig med at slippe blokeringer, skabe flow, rense ud i alt, der ikke gavner dig, og skabe balance.

Med homøopatiske midler sættes du fri - fri til at udleve dit fulde potentiale.

Du kan læse mere om homøopatisk behandling her.

_1274326-edited

Mentaltræning og sindsro

Du kan kun opnå, hvad du TROR er muligt.

Hvis du ønsker at få dine største drømme til at gå i opfyldelse, så skal du altså som det første til at TÆNKE anderledes. 

Dine tanker, følelser og handlinger skal være i allignment med dine drømme - det er Loven om Tiltrækning.

For at mestre kunsten at manifestere har du brug for at lære at tage dig af dine følelser, så de ikke styrer dine valg og handlinger. Du har brug for at kunne vælge ro'en inden i dig. Det er nemlig DIG - ikke dine følelser - der skal sidde i chefstolen i dit liv og din forretning.

photo-1614278016630-017112643d7f-edited

Lederskab og flow      

Balancer maskulin og feminin energi

Balance er ikke en fikseret tilstand. Det er en bevægelse omkring et tyngdepunkt i os selv. Det er heromkring, vi bevæger os.. leger, danser og skaber. Det er en vekselsvirkning mellem det maskuline og det feminine i os selv. Når vi mestrer begge energier - og frit kan veksle mellem dem, så opstår magien. Der bevæger vi os frit mellem stilhed og aktivitet.

Det feminine er vores evne til at sanse og fornemme. Til at mærke vores hjerte og intuition. Til at være stille og tage imod - af visdom, men også af gaver og penge.

Det maskuline er evnen til at sætte et tydeligt mål, planlægge, tidsstyre og tage handling hen imod vores mål.

Sandt lederskab er at mestre dansen mellem de to energier. Her begynder vi at leve med livets flow, hvoraf succes er en selvfølge.

photo-1583313405234-f1bb25c7b704-edited

Klarfølelse, intuition og healing    

Jeg arbejder ud fra min intuition og klarfølelse.

Jeg ser dig i dit fulde potentiale, og jeg hjælper dig med at transformere og transcendere frygt, begrænsende overbevisninger og hæmmende traumer.

Du lærer at mærke og stole på din egen intuition. Din intuition vil altid guide dig hen mod det, du dybest set drømmer om.

Når du levendegør dine drømme, har du brug for din intuition til at guide dig. Her kan du nemlig ikke trække på tidligere erfaringer.

Du holdes kærligt i et healende og opløftende energetisk felt under hele forløbet, så du kan træde ind i dit fulde potentiale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Transformationsforløbet er for dig, der ønsker at GRO

- både privat og forretningsmæssigt    

 

At drive forretning er en mulighed for personlig udvikling og vækst  

Jeg hjælper dig med at træde op i dit højeste potentiale - og derigennem udfolde din forretnings potentiale - hér hvor du kan trække dine største drømme ind i nuet og begynde at skabe overflod i din forretning og generelt i dit liv.