Detox

Detox din krop, dit liv og din forretning

- Detox din krop, dine tanker og følelser og skab plads til sundhed, glæde og velvære.

- Detox din forretning og dit liv og skab plads til DIG og dine drømme.

Detox er afgiftning af alt det, der ikke gavner dig, men som i stedet skaber blokeringer og hæmmer flowet - i din krop, i dine tanker og følelser, i din hverdag, din forretning og liv generelt.

 

Er der ophobninger i din krop af gift- og affaldsstoffer, så bliver du syg, du sover dårligt, mangler energi, du har svært ved at tænke klart, og humøret dykker. Det vil uundgåeligt påvirke resten af dit liv - også din forretning, hvis du har sådan en.

 

Det tager vi os kærligt af i juni måned.

 

Du kan detoxe din krop på mange forskellige måder. Måden, vi gør det på i FLOW, er ved at støtte din krops naturlige evner til at rense ud. Menneskekroppen er nemlig helt fantastisk til at rense ud, og den gør det helt af sig selv, når vi ikke står i vejen for den. Du lærer bl.a., hvordan du kan styrke din fordøjelse og dermed både styrke din evne til at optage næring og din evne til at eliminere giftstoffer, affaldsstoffer og syre i kroppen. 

 

Men vi skal ikke kun kigge på kroppen, vi skal også kigge på andre områder, hvorigennem du kan være forgiftet. Tankemylder, ubearbejdede følelser og sågar rod i dit hjem er også ‘gift’ i dit system. Du får et overblik, og jeg hjælper dig med at vælge ud, hvor din største ‘forgiftning’ ligger, og dermed hvad du først og fremmest skal have renset ud i.


Har du en forretning, lærer du også, hvordan du afgifter den, så der bliver mere plads til DIG og dine drømme i dit arbejdsliv.

 

 

 

 

 

 

 

 

30 dages homøopatisk detox-kur


Du har mulighed for at tilkøbe min 30 dages homøopatiske detox-kur, som du får tilsendt med posten. Kuren består af to midler. 

Det første middel hjælper kroppen med at udrense giftstoffer, som bl.a. medicinrester, pesticider og kemikalier. Det støtter også nervesystemet, som ofte er belastet, når der er giftstoffer ophobet i kroppen.


Det andet middel støtter din krop i bedre at optage næring fra din kost, hvilket er afgørende for din sundhed og for at dine organer fungerer optimalt og dermed bedre kan rense ud af sig selv fremover.


Homøopati er natur- og energimedicin, der stimulerer kroppen til at helbrede sig selv, og homøopati har ingen skadelige bivirkninger. Du får en grundig vejledning i, hvordan du tager den homøopatiske detox-kur, og du har løbende adgang til min hjælp i den lukkede Facebookgruppe og via gruppe Q&A’s.