Business Flow   

 8 ugers onlinekursus

Skab overskud i din hjerteforretning 

- overskud i form af penge, tid, energi og glade klienter

Kontakt mig for at komme på venteliste


Velkommen til Business Flow 


Skab kvalitetsydelser og øg din indtjening, samtidig med at du går ned i arbejdstid.  

Årsagen til, at mange selvstændige ikke tjener nok penge i deres hjerteforretning, er ikke, at de ikke er gode nok til deres fag. Det er, fordi de (endnu) ikke mestrer at drive deres forretning derhen, hvor de ønsker den.

 

Alt hvad du drømmer om, kan du skabe. Så hvad ønsker du egentlig?   

På kurset får du destilleret og gennemtestet viden, og du får konkret vejledning i, hvordan du lavpraktisk implementerer denne viden med det samme i din forretning og hverdag. På Q&A's får du specifik hjælp til netop din situation.

 

Lær hvordan du kan niche og skalere din hjerteforretning

Når du har fokus på en niche, er det meget lettere at blive den bedste inden for dit felt på kort tid; det er lettere at skalere dine ydelser - dvs. hjælpe flere og tjene flere penge uden at arbejde mere; og det er meget lettere at markedsføre dig, fordi du taler til en klart defineret gruppe mennesker.

På kurset lærer du helt konkret, hvordan du vælger den bedste niche, der passer lige præcis til dig og til markedet, og du lærer, hvordan du sammensætter dine ydelser samt prissætter dem, så de strategisk kan skaleres. Med andre ord lærer du, hvordan du går op i indtjening, samtidig med at du går ned i arbejdstid.

Lær at mestre markedsføring fra hjertet

Lær, hvordan du sælger uden at skulle overtale dine klienter og uden at skulle gå ned i pris for at sælge dine ydelser. 

Du lærer, hvordan du markedsfører dig på en måde, så du ingen konkurrenter har, og så dine drømmekunder bliver tiltrukket af dig helt automatisk.

Salg kan være let, sjovt og autentisk. Du kommer med andre ord til at elske at sælge dine ydelser.

Brug din intuition og manifestationskraft  til at skabe succes

For at drive en sund forretning kræver det først og fremmest en knivskarp intuition og et mindset, der fordrer succes.

På kurset lærer du, hvordan du kan anvende din intuition til at drive din forretning mod succes.

Du lærer også at anvende andre spirituelle metoder til at skabe den succes, du ønsker. Bl.a. lærer du at manifestere ud fra Loven om tiltrækning.

Hér bringer du din drøm ind i nuet og begynder at leve den i din hverdag.

Træd ind i den nye tids lederskab

Selvstændige har ikke forretningsproblemer, de har personlige problemer, der spreder sig til deres forretning.

Er du selvstændig må du stoppe med at tænke som en lønansat, du skal i stedet tænke, føle og agere som en leder. Dén leder, din forretning har brug for.

På kurset får du kastet lys over ubevidste, uhensigtsmæssige overbevisninger og selvsaboterende adfærd, og du lærer, hvordan du stopper disse negative mønstrer.

Den nye tids leder leder fra og med hjertet og sin intuition.

Hér stopper vi med at falde offer og spille små. Her træder vi ind i vores fulde potentiale til vores klienters fordel, verdens og vores egen.

Kurset er til dig, der er selvstændig behandler, terapeut, coach, mentor eller lignende.

- Dig, der ønsker mere frihed og overskud i din forretning og hverdag - overskud i form af øget indtjening, mere tid og energi til alt det, der nærer dig, og gladere klienter og kunder.

Måden at gå op i indtjening, samtidig med at du går ned i arbejdstid er ved at niche.

Se min video fra Facebook her, hvor jeg taler mere ind i de mange fordele ved at niche.

Kun få procent af selvstændige behandlere, terapeuter, coaches, mentorer og lignende kan leve af deres forretning.

Men succes er ikke en tilfældighed (!)

Succes er et naturligt biprodukt, der opstår, når du begynder at huske, HVEM og HVAD du egentlig er, og når du begynder at leve i overensstemmelse med det.

Se min video fra Facebook, hvor jeg fortæller, hvad der egentlig skal til for at opnå den succes, dit hjerte kalder på.

Er du klar til at begynde at skabe din drømmeforretning?  


Find din drømmeniche, skab din drømmeydelse og tiltræk dine drømmekunder.

Gør dine største drømme og ønsker for din forretning og din hverdag til en håndgribelig plan, så du kan trække drømmene ind i virkeligheden og begynde at have den forretning, der får de resultater, som du ønsker dig, og den hverdag du vil trives allermest i.

- En hverdag, hvor du laver dét, du elsker allermest, arbejder i det omfang, du ønsker, har tid til alt det, der nærer dig, samtidig med at du tjener penge og hjælper dine klienter.

Det er nemlig fuldt ud muligt at gå op i indtjening, samtidig med at du går ned i arbejdstid. Det kræver blot, at du sætter din forretning op til at kunne det.

Det handler om at se muligheder i stedet for begrænsninger.. om at begynde at lege og skabe og dele værdi.

Det handler om at begynde at være DIG og dele dig og dine gaver med verden, samtidig med at du stornyder din hverdag.

Kursets elementer

Kurset er struktureret, så du kan passe din forretning imens, og så du kan implementere de ønskede forandringer med det samme.

Du har adgang til materialet i de otte uger kurset varer. 

Vi har et ugentligt møde over Zoom. Møderne starter med undervisning efterfulgt af Q&A, hvor du får hjælp til netop din situation og forretning. Undtagelsen er første uge, hvor undervisning og Q&A er delt op på to forskellige dage.

Undervisning

Der vil være omkring en times undervisning hver uge, som foregår over Zoom.

Du får konkret, gennemtestet og destilleret viden, og så får du løbende lavpraktiske opgaver, så du kan implementere de ønskede forandringer i din forretning og i dit liv med det samme.

Du kan deltage live eller se replay efterfølgende.

Gruppe-Q&A

Efter hver undervisningen har vi Q&A over Zoom, hvor du kan stille spørgsmål og få sparring på din situation og forretning. 

Jeg svarer på spørgsmål ud fra min ekspertise og erfaring og ud fra min intuition og klarfølelse. Derudover hjælper jeg dig til at kunne svare intuitivt på dine egne spørgsmål.

Q&A bliver optaget og kan efterfølgende (gen)ses.

Facebook Community

Du får adgang til en lukket Facebookgruppe med ligesindede, der driver forretning fra hjertet. 

I gruppen kan du dele dine sejre og få feedback og sparring løbende.

Tonen er opløftende, støttende og positiv.

Jeg er administrator. Derudover deltager jeg i gruppen på lige fod med resten af deltagerne.

Onlineunivers og bonusmateriale

Under kurset har du adgang til et lukket onlineunivers på platformen Simplero. Her lægges materiale løbende op. 

Materialet er optagelser af undervisning og Q&A's, og så lægger jeg løbende bonusmateriale op afhængigt af, hvad gruppen har behov for.

 

Tilbagemeldinger fra tidligere kursister  • RieSofie

  “Jeg kan på det varmeste anbefale kurset: "Business Flow" hos Rie Sofie.
  Allerede første dag på kurset var min energi løftet og min klarhed og motivation i forhold til min egen nystartede virksomhed øget. Kurset har levet op til alle mine forventninger og mere til. Rie Sofie formår at holde energien positiv og skabende hele vejen igennem - samtidig med at den faglige sparring og de faglige udfordringer, vi hver især har brug for hele tiden er omdrejningspunktet. Under kurset har jeg udviklet mig både fagligt og personligt, og det har været en særlig gave for mig.
  Kurset får mine varmeste anbefalinger, og jeg har allerede anbefalet det til andre selvstændige, der ønsker at få højnet energien i deres virksomhed.”

  Carinna-edited

  Astrolog

 • RieSofie

  “Mit forløb hos Rie har vendt op og ned på, hvordan jeg ser på min business og på mig selv som leder. Rie guider mig til at opnå de mål, jeg selv har sat. Hun ser hele tiden muligheder fremfor begrænsninger. Særligt økonomi har været noget, jeg har følt mig virkelig begrænset af. Under forløbet har Rie givet mig værktøjer til, hvordan jeg kan tjene ligeså mange penge, jeg har lyst til. Det er kun mig selv, der begrænser mig. Jeg elsker, at Rie er inspireret af det spirituelle og bruger det i sin undervisning. Jeg har rykket mig så langt på en måned! Det havde jeg ikke opnået uden Ries forløb ❤️”

  Maria-Vikkelsoe-Nielsen-Foto1-edited

  Homøopat

 • RieSofie

  “Kære Rie, jeg vil til enhver tid anbefale andre at tage dit forløb. Det har været en uvurderlig støtte, inspiration og læringsrejse.
  Jeg er vild med, at du selv har gået vejen, at du selv er i den alternative branche. Det føles bare godt at blive undervist af en, som kender den alternative branche indefra, hvilket gør, at jeg har følt, at jeg fik meget konkret hjælp til netop mit produkt.
  Jeg er taknemmelig for, at dit kursus kom netop nu - det helt rette tidspunkt for mig. Jeg er taknemmelig for alt, hvad jeg har lært, den måde det hele er stykket sammen på, og den spontane healing som fandt sted i gruppen da du mærkede, at det var nødvendigt. Det har også været en stor gave at gå vejen sammen med de andre i gruppen. Jeg har haft kontakt til flere i gruppen, og vi har sparret og hjulpet hinanden på kryds og tværs.
  Alle opgaver/gaver/lektier har sat processer/selvreflektioner i gang, som er medvirkende til at få skabt flow/momentum/handling/forandring.
  Jeg giver de bedste anbefalinger til dig, kære Rie ❤️ ”

  Randiphine-edited

  Homøopat

 • RieSofie

  “Dette er det bedste jeg har gjort for mig selv. Rie er uovertruffen til at mærke lige præcis, hvad der er brug for. Uden Rie havde det stadig været en drøm, men nu tager livet den form, jeg ønsker mig.
  Jeg har grædt, og jeg har grint, men mest af alt har jeg rykket mig. En måneds forløb med Rie Sofie har været magisk. Jeg troede ikke, at jeg kunne udvikle mig så meget på så kort tid. Nu har jeg drømt om det i årevis, og så var det lige præcis det skub, der skulle til, for at det rykker.
  Rie Sofie er uovertruffet til at lytte og lige præcis vide, hvad jeg fumler med, og hun løfter det til et nyt niveau.
  Jeg er rigtig glad for den spirituelle tilgang. Det havde jeg ikke særlig stor erfaring med forinden. Jeg har prøvet at regne alt ud i hovedet, og det hele ender med at blive uoverskueligt. Men mavefornemmelsen er et rigtig godt redskab - det vidste jeg godt, men nu er den hele tiden med mig. Alle de gode redskaber jeg nu bruger, dem kan jeg takke Rie Sofie for, og jeg ved, at denne gang lykkes jeg.
  Hold dig ikke tilbage, dette forløb ønsker jeg for alle selvstændige behandlere.”

  Jeanette-billede-edited

  Plante-homøopat

 

 

 

 

 

 Pris

9.500 kr. ekskl. moms 

 

Tilmelding

Send mig en mail med en linje omkring dig, og hvad du ønsker i din forretning. Herfra aftaler vi en tid til en kort, afklarende samtale, hvor jeg sikrer mig, at kurset er lige, hvad du har brug for, og hvor du kan stille eventuelle spørgsmål. 

Det er vigtigt for mig, at det er den helt rigtige gruppe af mennesker, der kommer med på kurset. Derfor afholder jeg kvalificeringssamtaler med alle interesserede.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.