Skab kvalitetsydelser og øg din indtjening, samtidig med at du går ned i arbejdstid.  

Årsagen til, at mange selvstændige ikke tjener nok penge i deres hjerteforretning, er ikke, at de ikke er gode nok til deres fag. Det er, fordi de (endnu) ikke mestrer at drive deres forretning derhen, hvor de ønsker den.

 
Alt hvad du drømmer om, kan du skabe. Så hvad ønsker du egentlig?   

På kurset får du destilleret og gennemtestet viden, og du får konkret vejledning i, hvordan du lavpraktisk implementerer denne viden med det samme i din forretning og hverdag. På Q&A's får du specifik hjælp til netop din situation.

Velkommen til Business Flow 

Kurset, hvor du skaber din drømmeforretning

Find din perfekte niche og skab en ydelse, din målgruppe vil elske at købe

At niche er at fokusere på at skabe en ydelse, der hjælper én bestemt målgruppe med at løse deres største problem.

Når du har fokus på én niche, er det meget lettere at blive den bedste inden for dit felt på kort tid; det er lettere at skalere dine ydelser - dvs. hjælpe flere og tjene flere penge uden at arbejde mere; og det er meget lettere at markedsføre dig, dels fordi du taler til en klart defineret gruppe mennesker, dels fordi du har færre konkurrenter.

På kurset lærer du helt konkret, hvordan du vælger din perfekte niche, dvs. nichen, der passer lige præcis til dig og til markedet, og du lærer, hvordan du sammensætter dine ydelser samt prissætter dem, så de strategisk kan skaleres.

Gå op i indtjening og ned i arbejdstid ved at skalere og automatisere din ydelse

Stop med at sælge din tid, time for time, sælg i stedet viden, resultater og transformation. 

På kurset lærer du, hvordan du kan skabe den perfekte ydelse, dvs. en ydelse, du vil elske at tilbyde, og som dine drømmeklienter vil elske at købe. Du lærer også, hvordan du kan skalere og automatisere ydelsen, så du kan begynde at levere mere værdi uden at bruge mere af din tid. Hvilket betyder, at du begynder at tjene flere penge uden at arbejde mere.

Måske du er terapeut og er vant til at sidde ansigt til ansigt med dine klienter, eller måske du er kropsbehandler og vant til at behandle folk manuelt på en briks. Uanset hvad du er vant til, så kan du skabe en ydelse, der kan skaleres og automatiseres - det handler bare om at vide hvordan.

Lær at mestre markedsføring fra hjertet

Lær, hvordan du markedsfører dig på en måde, så du ingen konkurrenter har, og så dine drømmekunder bliver tiltrukket af dig i stedet for, at du skal jagte dem.

Mennesker betaler med glæde penge for at få hjælp til at løse deres problemer. Når du i din kommunikation skaber klarhed og tryghed, så kan dine potentielle kunder mærke, om de skal købe hos dig eller ej.

Klarhed er fundamentet for alle køb. Du lærer om købspsykologi, salg og kommunikation, så du kan præsentere dig og dine ydelser tydeligt og præcist. Dét er god kundeservice.

Kommunikation er så meget mere end tale og skrift. Det er den samlede energi, du udstråler. Du lærer også at anvende Loven om tiltrækning til at blive en supermagnet for dine drømmekunder - altså netop de mennesker, som du både kan hjælpe, og som du vil elske at arbejde sammen med

Salg kan være let, sjovt og autentisk. Du kommer med andre ord til at elske at sælge dine ydelser.

Træd ind i den nye tids lederskab

Den nye tids leder lever og leder fra og med hjertet og skaber frihed og overskud i form af energi, tid, sundhed og selvfølgelig penge.

skarpe forretningsstrategier med spirituelle ledelsesmetoder, såsom at anvende intuition til at træffe hurtige beslutninger og Loven om tiltrækning til at manifestere på kommando. 

Den nye tids ledere forstår at deres forretning er en kilde til inspiration og frihed. Det er en mulighed for kreativ udfoldelse og for at bidrage til verden.

Derudover forstår de at det er en kilde til personlig udvikling. Selvstændige har nemlig ikke forretningsproblemer, de har personlige problemer, der spreder sig til deres forretning.

På kurset får du kastet lys over ubevidste, uhensigtsmæssige overbevisninger og selvsaboterende adfærd, og du lærer, hvordan du stopper disse negative mønstrer, så du kan kan være fri. Fri til at udfolde og nyde dit fulde potentiale - til vores egen, men også til verdens og vores klienters fordel. 

Kurset er til dig, der er selvstændig behandler, terapeut, coach, mentor eller lignende.

- Dig, der ønsker mere frihed og overskud i din forretning og hverdag - overskud i form af øget indtjening, mere tid og energi til alt det, der nærer dig, og gladere klienter og kunder.

Måden at gå op i indtjening, samtidig med at du går ned i arbejdstid er ved at niche.

Se min video fra Facebook her, hvor jeg taler mere ind i de mange fordele ved at niche.

Kun få procent af selvstændige behandlere, terapeuter, coaches, mentorer og lignende kan leve af deres forretning.

Men succes er ikke en tilfældighed (!)

Succes er et naturligt biprodukt, der opstår, når du begynder at huske, HVEM og HVAD du egentlig er, og når du begynder at leve i overensstemmelse med det.

Se min video fra Facebook, hvor jeg fortæller, hvad der egentlig skal til for at opnå den succes, dit hjerte kalder på.

Er du klar til at begynde at skabe din drømmeforretning?  


Find din drømmeniche, skab din drømmeydelse og tiltræk dine drømmekunder.

Gør dine største drømme og ønsker for din forretning og din hverdag til en håndgribelig plan, så du kan trække drømmene ind i virkeligheden og begynde at have den forretning, der får de resultater, som du ønsker dig, og den hverdag du vil trives allermest i.

- En hverdag, hvor du laver dét, du elsker allermest, arbejder i det omfang, du ønsker, har tid til alt det, der nærer dig, samtidig med at du tjener penge og hjælper dine klienter.

Det er nemlig fuldt ud muligt at gå op i indtjening, samtidig med at du går ned i arbejdstid. Det kræver blot, at du sætter din forretning op til at kunne det.

Det handler om at se muligheder i stedet for begrænsninger.. om at begynde at lege og skabe og dele værdi.

Det handler om at begynde at være DIG og dele dig og dine gaver med verden, samtidig med at du stornyder din hverdag.

Kursets struktur

Viden kan ikke bruges til noget, hvis ikke den gøres levende. Derfor er kurset lavpraktisk i den forstand, at du får viden OG opgaver, så du løbende kan implementere de ønskede forandringer i din forretning.

Hensigten med kurset er nemlig, at du under de 8 uger skaber din drømmeforretning. 

Du har adgang til al materialet i de otte uger kurset varer. 

Online kursusmateriale

Du får konkret, gennemtestet og destilleret viden, og så får du løbende lavpraktiske opgaver, så du kan implementere de ønskede forandringer i din forretning og i dit liv med det samme. Du skal nemlig ikke bare tænke på din drømmeforretning, du skal skabe den.

Kursusmaterialet finder du på vores onlineplatform, Simplero. Det består af videoer og medfølgende noter samt lydfiler og guidede meditationer. ALT - både viden og opgaver - er nøje udvalgt, så du får præcis dét, du har brug for.

Ugentligt gruppe-møde  

Her har du mulighed for at stille mig spørgsmål. Jeg svarer på spørgsmål dels ud fra min erfaring og viden, dels ud fra min intuition og klarfølelse. Derudover hjælper jeg dig til at kunne svare intuitivt på dine egne spørgsmål.

Møderne bliver optaget og kan efterfølgende (gen)ses på vores onlineplatform. Du skal deltage live for at kunne stille spørgsmål.

Mødetiderne for næste kursus er hver tirsdag fra 11:00 til ca. 12:30, dvs. 8 møder i alt.

Facebook Community

Du får adgang til en lukket Facebookgruppe med ligesindede, der driver forretning fra hjertet. 

I gruppen kan du dele dine sejre og få feedback og sparring løbende.

Jeg er administrator. Derudover deltager jeg i gruppen på lige fod med resten af deltagerne.

Du bliver som de mennesker, du omgiver dig med, derfor er dette netværk SÅ vigtigt, da alle arbejder på samme sag og tonen er opløftende, støttende og positiv.

Feltet for transformation

ALT er energi, også frihed, sundhed, penge og succes.

Vi kan kun tiltrække dét, vi allerede er, derfor skal vi lære at svinge på samme frekvens, som det, vi ønsker os. Herfra tiltrækker vi det automatisk som en magnet ind i vores liv.

- Dét er kunsten at manifestere på kommando.

Under kursets 8 uger vil du kærligt blive holdt i energien for transformation, healing og manifestation.

 

Tilbagemeldinger fra tidligere kursister  • RieSofie

  “Jeg kan på det varmeste anbefale kurset: "Business Flow" hos Rie Sofie.
  Allerede første dag på kurset var min energi løftet og min klarhed og motivation i forhold til min egen nystartede virksomhed øget. Kurset har levet op til alle mine forventninger og mere til. Rie Sofie formår at holde energien positiv og skabende hele vejen igennem - samtidig med at den faglige sparring og de faglige udfordringer, vi hver især har brug for hele tiden er omdrejningspunktet. Under kurset har jeg udviklet mig både fagligt og personligt, og det har været en særlig gave for mig.
  Kurset får mine varmeste anbefalinger, og jeg har allerede anbefalet det til andre selvstændige, der ønsker at få højnet energien i deres virksomhed.”

  Astrolog

 • RieSofie

  “Mit forløb hos Rie har vendt op og ned på, hvordan jeg ser på min business og på mig selv som leder. Rie guider mig til at opnå de mål, jeg selv har sat. Hun ser hele tiden muligheder fremfor begrænsninger. Særligt økonomi har været noget, jeg har følt mig virkelig begrænset af. Under forløbet har Rie givet mig værktøjer til, hvordan jeg kan tjene ligeså mange penge, jeg har lyst til. Det er kun mig selv, der begrænser mig. Jeg elsker, at Rie er inspireret af det spirituelle og bruger det i sin undervisning. Jeg har rykket mig så langt på en måned! Det havde jeg ikke opnået uden Ries forløb ❤️”

  Homøopat

 • RieSofie

  “Kære Rie, jeg vil til enhver tid anbefale andre at tage dit forløb. Det har været en uvurderlig støtte, inspiration og læringsrejse.
  Jeg er vild med, at du selv har gået vejen, at du selv er i den alternative branche. Det føles bare godt at blive undervist af en, som kender den alternative branche indefra, hvilket gør, at jeg har følt, at jeg fik meget konkret hjælp til netop mit produkt.
  Jeg er taknemmelig for, at dit kursus kom netop nu - det helt rette tidspunkt for mig. Jeg er taknemmelig for alt, hvad jeg har lært, den måde det hele er stykket sammen på, og den spontane healing som fandt sted i gruppen da du mærkede, at det var nødvendigt. Det har også været en stor gave at gå vejen sammen med de andre i gruppen. Jeg har haft kontakt til flere i gruppen, og vi har sparret og hjulpet hinanden på kryds og tværs.
  Alle opgaver/gaver/lektier har sat processer/selvreflektioner i gang, som er medvirkende til at få skabt flow/momentum/handling/forandring.
  Jeg giver de bedste anbefalinger til dig, kære Rie ❤️ ”

  Homøopat

 • RieSofie

  “Dette er det bedste jeg har gjort for mig selv. Rie er uovertruffen til at mærke lige præcis, hvad der er brug for. Uden Rie havde det stadig været en drøm, men nu tager livet den form, jeg ønsker mig.
  Jeg har grædt, og jeg har grint, men mest af alt har jeg rykket mig. En måneds forløb med Rie Sofie har været magisk. Jeg troede ikke, at jeg kunne udvikle mig så meget på så kort tid. Nu har jeg drømt om det i årevis, og så var det lige præcis det skub, der skulle til, for at det rykker.
  Rie Sofie er uovertruffet til at lytte og lige præcis vide, hvad jeg fumler med, og hun løfter det til et nyt niveau.
  Jeg er rigtig glad for den spirituelle tilgang. Det havde jeg ikke særlig stor erfaring med forinden. Jeg har prøvet at regne alt ud i hovedet, og det hele ender med at blive uoverskueligt. Men mavefornemmelsen er et rigtig godt redskab - det vidste jeg godt, men nu er den hele tiden med mig. Alle de gode redskaber jeg nu bruger, dem kan jeg takke Rie Sofie for, og jeg ved, at denne gang lykkes jeg.
  Hold dig ikke tilbage, dette forløb ønsker jeg for alle selvstændige behandlere.”

  Plante-homøopat

 • RieSofie

  “Business Flow er helt klart værd at anbefale.

  For mig var kurset en rigtig god oplevelse. Det var et skub i den rigtige retning.

  Rie er fantastisk til, og ikke bange for, at sætte lys på ens udfordringer, og hun gør det på en så elegant måde, at det føles helt let at løse opgaven. Hun er lidt af en problemknuser, samtidig med at hun støtter, bakker op, og motiverer.

  Alt det gør hun, samtidig med at hun "holder rummet”, hvor hun fra start skaber en god stemning på holdet, som alle føler sig som en del af fra start.

  Rie har en kæmpe viden, humor, indfølingsevne og livsglæde - det smitter.

  Mig gav det et nyt syn på, og en anden tilgang, til mine opgaver, samtidig med at jeg fik energi til at søge videre.. søge og udfolde det som er MIN vej, dét der er MIN stemme.

  Tak Rie. ”

  Hypnoterapeut, massør og healer

 

 

 

 

 

 Din investering  

9.500 kr. ekskl. moms  

 

VIP- adgang  

- til dig, der også ønsker individuel sparring og homøopatisk støtte under kursusforløbet. 

ALT er energi. Når du ønsker at skabe nye resultater, skal du skrifte frekvens, så du mather dét, du ønsker dig. Homøopati er energimedicin, der hjælper dig med at skifte til din ønskede frekvens. 

Du kan læse meget mere om homøopati her

 

Din investering for VIP-adgang

Jeg skræddersyer et forløb til dig. Kontakt mig via mail for at booke en uforpligtende afklarende samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad du har brug for - prisen vil afhænge af dette.
 

 

 

Tilmelding

Send mig en mail med en linje omkring dig, og hvad du ønsker i din forretning. Herfra aftaler vi en tid til en kort, afklarende samtale, hvor jeg sikrer mig, at kurset er lige, hvad du har brug for, og hvor du kan stille eventuelle spørgsmål. 

Det er vigtigt for mig, at det er den helt rigtige gruppe af mennesker, der kommer med på kurset. Derfor afholder jeg kvalificeringssamtaler med alle interesserede.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.