Kurset, hvor du skaber din drømmeforretning  

Ønsker du at leve af at lave det, du elsker allermest? -Og ønsker du at tjene penge uden at skulle knokle? 

Måske du har haft forretning i mange år, men ønsker mere frihed - både økonomisk og personligt. 

Måske du er helt ny som forretningsdrivende og finder det svært at tiltrække nok klienter.

Uanset hvad, så er dette kursus måske lige, hvad du står og har brug for. Dette er nemlig kurset, hvor du lærer, hvordan du via hjertebaserede forretningsstrategier kan skabe en forretning, der passer perfekt til dig og den hverdag, du ønsker dig. 

Hej, jeg hedder Rie Sofie  

 

 

Jeg har arbejdet som alternativ behandler og terapeut i over 10 år. De første mange år kæmpede jeg virkelig i min forretning.

Dette ændrede sig, da jeg forstod, at problemet ikke var mig, men min forretningsmodel.

Jeg var indtil da slet ikke klar over, at jeg havde en forretningsmodel, jeg havde nemlig bare sat min forretning op, som jeg så andre behandlere og terapeuter gjorde. Jeg anede ikke, at der var en anden måde at gøre det på, en måde, der passer meget bedre til mig og mine ønsker for min hverdag og mit liv. Måder, der giver frihed og overskud - både økonomisk og personligt.

 

 

_1263282

Inden jeg opdagede, at det var min forretningsmodel, der var problemet, så min situation ud på følgende måde..

Jeg havde et dybt ønske om at dele min viden og hjælpe andre gennem mine ydelser i min forretning. Dog hvilede der en konstant frygt i mig for, at min virksomhed ikke vil blomstre, som jeg ønskede. Pengene strømmede nemlig ikke ind. I perioder havde jeg slet ingen klienter, i andre perioder havde jeg fuldt booket, men uanset hvad, så tjente jeg ikke særlig mange penge, og jeg følte mig udmattet. 

Det er så drænende, frustrerende og sorgfuldt ikke at kunne leve af sin hjerteforretning. Det mest frustrerende var, at jeg måtte indse, at det aldrig ville kunne løbe rundt, for jeg kunne mærke, at jeg blev drænet af at have for mange klienter i træk. Jeg følte, at jeg skulle vælge mellem min personlige trivsel og at kunne tjene nok penge. Det er et umuligt valg og det skabte så meget frustration og stress i mig. 

Hvis du på nogen måde kan genkende dig selv og din situation i det, jeg skriver, så læs endelig videre!

Heldigvis opdagede jeg, at jeg ikke behøvede at vælge mellem min personlige trivsel eller at tjene nok penge. Det er nemlig fuldt ud muligt at øge din indtjening, samtidig med at du arbejder mindre. Da jeg opdagede dette, ændrede det hele sig. Jeg implementerede 4 trin i min forretning, der gjorde hele forskellen.

Efterhånden begyndte mine kollegaer at spørge mig til råds, så de kunne skabe samme resultater, som jeg gjorde. Kurset Business Flow er oprindelig skabt for at imødekomme mine kollegaer og venner for at hjælpe dem med også at skabe frihed og overskud i deres hjerteforretninger.

Kurset var en stor succes. Det er heldigvis ikke kun mig, der synes det - du kan se feedback fra tidligere kursister nedenfor.

Nu afholder jeg kurset endnu engang, men i en opgraderet version. 

 

Velkommen til Business Flow, version 2.0

Kursets indhold  

4 trin til din drømmeforretning 

Find din perfekte niche og skab en ydelse, din målgruppe vil elske at købe

Når du har fokus på én niche, er det meget lettere at blive den bedste inden for dit felt på kort tid; det er lettere at skalere dine ydelser - dvs. hjælpe flere og tjene flere penge uden at arbejde mere; og det er meget lettere at markedsføre dig, dels fordi du taler til en klart defineret gruppe mennesker, dels fordi du har færre konkurrenter.

Gå op i indtjening og ned i arbejdstid ved at skalere og automatisere din ydelse

Stop med at sælge din tid, time for time, sælg i stedet viden, resultater og transformation. Måske du er terapeut og er vant til at sidde ansigt til ansigt med dine klienter, eller måske du er kropsbehandler og vant til at behandle folk manuelt på en briks. Uanset hvad du er vant til, så kan du skabe en ydelse, der kan skaleres og automatiseres - det handler bare om at vide hvordan.

Lær at mestre markedsføring fra hjertet

Lær, hvordan du markedsfører dig på en måde, så du ingen konkurrenter har, og så dine drømmekunder bliver tiltrukket af dig i stedet for, at du skal jagte dem.

Du lærer om købspsykologi, og hvordan du kan anvende Loven om Tiltrækning til at blive en supermagnet for dine drømmekunder. Salg kan være let, sjovt og autentisk. Du kommer med andre ord til at elske at sælge dine ydelser.

Træd ind i den nye tids lederskab

Den nye tids leder lever og leder fra og med hjertet og skaber frihed og overskud i form af energi, tid, sundhed og selvfølgelig penge.

 At drive forretning er en kilde til personlig udvikling. Selvstændige har nemlig ikke forretningsproblemer, de har personlige problemer, der spreder sig til deres forretning. På kurset får du kastet lys over ubevidste, uhensigtsmæssige overbevisninger og selvsaboterende adfærd, og du lærer, hvordan du stopper disse negative mønstrer, så du kan kan være fri. Fri til at udfolde og nyde dit fulde potentiale - til din egen, men også til verdens og dine klienters fordel. 

Under kursets 8 uger har du adgang til følgende  

 

Online kursusmateriale

Du får gennemtestet viden, og så får du løbende lavpraktiske opgaver, så du kan implementere de ønskede forandringer i din forretning og i dit liv med det samme. Du skal nemlig ikke bare tænke på din drømmeforretning, du skal skabe den.

Ugentligt gruppemøde  

Her har du mulighed for at stille mig spørgsmål. Jeg svarer på spørgsmål dels ud fra min erfaring og viden, dels ud fra min intuition og klarfølelse. Derudover hjælper jeg dig til at kunne svare intuitivt på dine egne spørgsmål.

Facebook Community

Du får adgang til en lukket Facebookgruppe med ligesindede, der driver forretning fra hjertet.  

Feltet for transformation

ALT er energi, også frihed, sundhed, penge og succes. Under kursets 8 uger vil du kærligt blive holdt i energien for transformation, healing og manifestation.

 

Tilbagemeldinger fra tidligere kursister  • RieSofie

  “Jeg kan på det varmeste anbefale kurset: "Business Flow" hos Rie Sofie.
  Allerede første dag på kurset var min energi løftet og min klarhed og motivation i forhold til min egen nystartede virksomhed øget. Kurset har levet op til alle mine forventninger og mere til. Rie Sofie formår at holde energien positiv og skabende hele vejen igennem - samtidig med at den faglige sparring og de faglige udfordringer, vi hver især har brug for hele tiden er omdrejningspunktet. Under kurset har jeg udviklet mig både fagligt og personligt, og det har været en særlig gave for mig.
  Kurset får mine varmeste anbefalinger, og jeg har allerede anbefalet det til andre selvstændige, der ønsker at få højnet energien i deres virksomhed.”

  Astrolog

 • RieSofie

  “Mit forløb hos Rie har vendt op og ned på, hvordan jeg ser på min business og på mig selv som leder. Rie guider mig til at opnå de mål, jeg selv har sat. Hun ser hele tiden muligheder fremfor begrænsninger. Særligt økonomi har været noget, jeg har følt mig virkelig begrænset af. Under forløbet har Rie givet mig værktøjer til, hvordan jeg kan tjene ligeså mange penge, jeg har lyst til. Det er kun mig selv, der begrænser mig. Jeg elsker, at Rie er inspireret af det spirituelle og bruger det i sin undervisning. Jeg har rykket mig så langt på en måned! Det havde jeg ikke opnået uden Ries forløb ❤️”

  Homøopat

 • RieSofie

  “Kære Rie, jeg vil til enhver tid anbefale andre at tage dit forløb. Det har været en uvurderlig støtte, inspiration og læringsrejse.
  Jeg er vild med, at du selv har gået vejen, at du selv er i den alternative branche. Det føles bare godt at blive undervist af en, som kender den alternative branche indefra, hvilket gør, at jeg har følt, at jeg fik meget konkret hjælp til netop mit produkt.
  Jeg er taknemmelig for, at dit kursus kom netop nu - det helt rette tidspunkt for mig. Jeg er taknemmelig for alt, hvad jeg har lært, den måde det hele er stykket sammen på, og den spontane healing som fandt sted i gruppen da du mærkede, at det var nødvendigt. Det har også været en stor gave at gå vejen sammen med de andre i gruppen. Jeg har haft kontakt til flere i gruppen, og vi har sparret og hjulpet hinanden på kryds og tværs.
  Alle opgaver/gaver/lektier har sat processer/selvreflektioner i gang, som er medvirkende til at få skabt flow/momentum/handling/forandring.
  Jeg giver de bedste anbefalinger til dig, kære Rie ❤️ ”

  Homøopat

 • RieSofie

  “Dette er det bedste jeg har gjort for mig selv. Rie er uovertruffen til at mærke lige præcis, hvad der er brug for. Uden Rie havde det stadig været en drøm, men nu tager livet den form, jeg ønsker mig.
  Jeg har grædt, og jeg har grint, men mest af alt har jeg rykket mig. En måneds forløb med Rie Sofie har været magisk. Jeg troede ikke, at jeg kunne udvikle mig så meget på så kort tid. Nu har jeg drømt om det i årevis, og så var det lige præcis det skub, der skulle til, for at det rykker.
  Rie Sofie er uovertruffet til at lytte og lige præcis vide, hvad jeg fumler med, og hun løfter det til et nyt niveau.
  Jeg er rigtig glad for den spirituelle tilgang. Det havde jeg ikke særlig stor erfaring med forinden. Jeg har prøvet at regne alt ud i hovedet, og det hele ender med at blive uoverskueligt. Men mavefornemmelsen er et rigtig godt redskab - det vidste jeg godt, men nu er den hele tiden med mig. Alle de gode redskaber jeg nu bruger, dem kan jeg takke Rie Sofie for, og jeg ved, at denne gang lykkes jeg.
  Hold dig ikke tilbage, dette forløb ønsker jeg for alle selvstændige behandlere.”

  Plante-homøopat

 • RieSofie

  “Business Flow er helt klart værd at anbefale.

  For mig var kurset en rigtig god oplevelse. Det var et skub i den rigtige retning.

  Rie er fantastisk til, og ikke bange for, at sætte lys på ens udfordringer, og hun gør det på en så elegant måde, at det føles helt let at løse opgaven. Hun er lidt af en problemknuser, samtidig med at hun støtter, bakker op, og motiverer.

  Alt det gør hun, samtidig med at hun "holder rummet”, hvor hun fra start skaber en god stemning på holdet, som alle føler sig som en del af fra start.

  Rie har en kæmpe viden, humor, indfølingsevne og livsglæde - det smitter.

  Mig gav det et nyt syn på, og en anden tilgang, til mine opgaver, samtidig med at jeg fik energi til at søge videre.. søge og udfolde det som er MIN vej, dét der er MIN stemme.

  Tak Rie. ”

  Hypnoterapeut, massør og healer